Categorieën
Blog

De beste gadget-wearables van dit moment!

De beste gadget-wearables van dit moment!

Je ziet ze steeds meer op de markt: wearables, ook wel lifestyle trackers, sportarmbanden, of activity trackers genoemd. Met behulp van deze wearables kun jij al je dagelijkse activiteiten monitoren. Ideaal! Maar echt stijlvol zijn ze niet… Natuurlijk wil je graag de nieuwste snufjes om je arm hebben, maar deze “sieraden” moeten wel bij je passen. Laten wij dat nu net voor jou uitgezocht hebben! De volgende vijf gadgets en telefoon accessoires zijn én stijlvol én ook nog eens het nieuwste van het nieuwste.

  1. NFC-bracelet

De NFC-bracelet gaat je een hele hoop gemak opleveren. Deze unieke gadget heeft het uiterlijk van een stijlvolle, lederen armband, maar als verrassing zitten hier maar liefst 3 chips in verwerkt. Deze chips kun je aanpassen naar jouw voorkeuren, waardoor je snel kunt schakelen tussen de verschillende gewenste functies van jouw smartphone. De app die bij deze NFC-bracelet hoort geeft je de mogelijkheid om de instellingen van je chips heel simpel aan te passen aan de situatie. Haal je smartphone even snel langs je NFC armband en je hebt alles bij de hand: verzend een bericht, zet je smartphone op vliegtuigmodus of stel een wekker in. En dat alles terwijl je smartphone gewoon in z’n hoesje zit.

 

  1. Vouwbare stylus armband (Vertipen)

Wanneer je wat grotere vingers hebt zal je dit probleem vast herkennen: het touchscreen van je smartphone doet lang niet altijd wat jij wilt. Een stylus pen is in deze gevallen ideaal, want zo kun je veel gerichter je touchscreen aanraken. De Vertipen is de eerste stylus pen die je kunt opvouwen tot armband en dus altijd bij je kunt dragen. Met het grootste gemak vouw je deze stylus pen uit en heb jij je gadget altijd bij je hand. Zo hoef je dus ook geen speciale hoesjes meer te kopen waar jouw stylus pen in opgeborgen kan worden. Handig!

 

  1. Leatherman Tread
    Leatherman staat bekend om hun compacte travel gadgets die je overal makkelijk mee naartoe kunt nemen. Dit bedrijf heeft zichzelf overtroffen met hun nieuwste gadget: de Leatherman Tread. Deze robuuste armband bestaat uit verschillende schakels die allemaal een andere functie hebben. Zo beschikt de armband over een moersleutel, een flesopener en een pinnetje om je simkaart uit je smartphone te halen. Let wel op dat je een goede glas screenprotector op je smartphone hebt zitten, want met een aantal puntige hoeken aan de armband kun je zo een kras op je beeldscherm veroorzaken. Ook handig: de Leatherman Tread bevat geen zaag of mes, waardoor hij gewoon mee mag in het vliegtuig!

 

  1. Music-to-go

Ontwikkelingen in de smartphonewereld zijn hartstikke gaaf, maar niet altijd even praktisch. Om muziek te luisteren op de iPhone 7 te luisteren heb je bijvoorbeeld draadloze oordopjes nodig. Nooit meer gestoei met irritante snoertjes en je ziet ze bijna niet zitten. Prachtige uitvinding! Alleen weet je nu al dat je deze dingen kwijt gaat raken. De Helix Cuff is een prachtige oplossing voor dit probleem. De oortjes van de Helix Cuff kunnen namelijk opgeborgen worden in de bijgeleverde armband. Zo heb je dus nooit meer ruzie met de draadjes van je oortjes en raak je draadloze oortjes ook een stuk minder snel kwijt!

 

  1. Kabel armband

Hartstikke handig natuurlijk zo’n powerbank, maar op het moment dat je hem écht nodig hebt, heb je hem net niet bij je. Dat gaat je niet meer gebeuren met de NIFTYX kabelarmband. Deze armband is een accessoire met een stoer uiterlijk, waar een heuse powerbank in verborgen zit. Het beste van twee werelden! Nooit meer een lege smartphone en een mooie aanvulling op je outfit. Je kunt de kabel ook loshalen van het powerbank gedeelte om hem zo bijvoorbeeld als autolader te gebruiken. Om je smartphone écht helemaal in stijl op te laden, kun je ook nog zelf een telefoonhoesje maken om de stijl van je smartphone te matchen met de NIFTYX armband.

 

In een markt die blijft ontwikkelen worden steeds meer gadgets vormgegeven in een gebruiksvriendelijke wearable. Welke gadget zou jij graag in een wearable versie willen zien?