Categorieën
Blog

E-learning: Het online volgen van een cursus.

Het nieuwe leren gebeurt online

Tegenwoordig verplaatsen veel sectoren zich naar het wereldwijde web. Dat is een vanzelfsprekende ontwikkeling, omdat online alles sneller en goedkoper kan. Dit gebeurt ook met het leren van nieuwe dingen, zoals Engels of een economische cursus.

Het online volgen van een cursus heet e-learning, wat staat voor electronic learning. De cursist hoeft met e-learning de deur niet meer uit om naar school te gaan, en kan zijn eigen tijden volledig bepalen. Daarnaast kan E-learning wel 60 tot 80 procent goedkoper zijn dan gangbare lesmethodes!

Persoonlijke leermethodes

Het is niet alleen qua tijdsindeling zeer handig om gebruik te maken van e-learning. Ook is het mogelijk om een volledig gepersonaliseerd cursuspakket te volgen, omdat er geen rekening gehouden hoeft te worden met medecursisten.

Alles is op de wensen van de cursist gespecificeerd, en dat komt het leren ten goede. Studies hebben aangetoond dat de flexibele lesmethode beter werkt dan de klassieke klassikale methode. Ook is de mate van interactie hoger, omdat er geen aandacht aan dertig mensen tegelijkertijd geschonken hoeft te worden.

E-learning is de toekomst

Waar online shoppen de toekomst is voor de retailsector, zo is e-learning de toekomst voor de educatiesector. Stap nu al in en profiteer voluit van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën!

De efficiëntste manier van leren is nu beschikbaar voor iedereen en het is volledig aanpasbaar aan de wensen van het instituut. Een ander voordeel is dat er geen vaste startdatum hoeft te zijn, een cursist kan beginnen wanneer hij er klaar voor is!