Categorieën
Blog

Geen levertijd iPhone 6 Plus

Levertijd verdwijnt voor iPhone 6 Plus

iPhone6PluseInmiddels zijn er vier maanden verstreken sinds de introductie van de iPhone 6 Plus waarbij potentiële kopers rekening moesten houden met een vaak niet onaanzienlijke levertijd. Op vandaag behoort deze levertijd echter tot het verleden. Apple heeft namelijk bekend gemaakt dat het voor het eerst sinds de lancering van haar grootste smartphone uit over voldoende voorraad beschikt om aan de wereldwijde vraag te kunnen voldoen. Dat geldt overigens niet alleen voor de iPhone 6 Plus, maar ook voor het kleine broertje, namelijk de gewone iPhone 6.

Wie de voorbije maanden een iPhone 6 of iPhone 6 Plus wou bestellen moest rekening houden met een levertijd die kon oplopen tot ruim zes weken. Voor veel fans van Apple’s smartphone die niet konden wachten om het nieuwe toestel in handen te hebben was dit een doorn in het oog, maar gelukkig lijken deze problemen nu (definitief?) van de baan.

Grootste drukte voorbij

Dat de voorraad pas nu aansluit op de noden van gebruikers wereldwijd is niet zo vreemd. De release van het toestel ligt inmiddels namelijk reeds even in het verleden en daar komt bij dat ook de drukke eindejaarsperiode voorbij is. Hierdoor kan de voorraad uit productie verder toenemen waardoor alle landen probleemloos kunnen worden voorzien van de benodigde toestellen. De voorraad die beschikbaar is beperkt zich overigens niet uitsluitend tot de Apple Stores en de online winkelomgeving van Apple, want ook de meeste webwinkels melden inmiddels een voldoende voorraad die een directe levering mogelijk maakt.

Details iPhone 6 Plus

De iPhone 6 Plus biedt haar gebruikers een reeks interessante vernieuwingen ten opzichte van voorgaande toestellen. Uiteraard is er het grotere beeldscherm van 5,5-inch, maar daarnaast is ook de algemene vormgeving van het toestel onder de loep genomen en aangepast. In vergelijking met de gewone iPhone 6 beschikt de Plus variant tevens over een verbeterde batterij met een grotere capaciteit en is de iSight-camera voorzien van optische beeldstabilisatie. Dit alles maakt de iPhone 6 Plus tot één van de beste smartphones die beschikbaar zijn op de hedendaagse markt.