Categorieën
Blog

Goedkope iphone 6 Plus

Goedkoop een iPhone 6 Plus kopen

Goedkope iPhone 6 plusDe iPhone 6 Plus is één van de beste, volgens velen zelfs dè beste smartphone op de markt. Het nieuwe paradepaardje van Apple ziet er niet alleen fantastisch uit, daarnaast biedt het de gebruiker alle mogelijkheden waar het naar op zoek is en dat alles met de vertrouwde en gebruiksvriendelijke look & feel die zo kenmerkend is voor de smartphones van Apple.

Waarom een iPhone 6 Plus kopen?

Veel mensen die van plan zijn om een nieuwe smartphone aan te kopen twijfelen lange tijd tussen de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus. De reden daarvoor gaat niet alleen schuil in de hogere kostprijs van de Plus versie, maar ook in het aanzienlijk grotere beeldscherm waarvan veel mensen toch vrezen dat het misschien net iets te groot is. Toch zorgt het 5,5-inch grote beeeldscherm van de iPhone 6 Plus er voor dat andere toestellen zoals met name een tablet opeens overbodig worden waardoor u weer geld kunt besparen. Daarnaast is het grotere beeldscherm niet het enige voordeel dat is verbonden aan de iPhone 6 Plus. Zo beschikt het toestel in vergelijking met haar kleinere broer over een betere batterij en heeft ze een iSight-camera die beschikt over een optische beeldstabilisatie. Dit ontbreekt bij de iPhone 6.

iPhone 6 Plus abonnement afsluiten

Het mag onderhand duidelijk zijn dat een iPhone 6 Plus een zeer veelzijdig en kwalitatief toestel is, maar hoe kunt u deze nu in huis halen zonder dat u er bijna een volledig maandloon voor dient uit te trekken? Zeer eenvoudig, door het afsluiten van een iPhone 6 Plus abonnement! Door te kiezen voor een dergelijk abonnement kiest u immers voor een combinatie van een nieuwe smartphone en een nieuw abonnement. Afhankelijk van de looptijd van uw abonnement kunt u de aankoopprijs van uw iPhone 6 Plus dan ook zeer aanzienlijk naar omlaag trekken. Vooraleer een iPhone 6 Plus abonnement af te sluiten is het wel steeds interessant om even een vergelijking uit te voeren.