iPhone 6 abonnement

iPhone 6 abonnement

De iPhone 6 is vanaf vrijdag 26 september 2014 verkrijgbaar bij een aantal providers en Telecom aanbieders. Wie wil er nu niet de nieuwe iPhone 6 in zijn bezit hebben? De iPhone 6 is verkrijgbaar i.s.m. een abonnement of los verkrijgbaar. Mocht je de iPhone 6 te duur vinden dan is misschien een iPhone 5s abonnement een optie voor u.
Wij gaan u alle aanbieders voorstellen, waarbij u een goedkoop iPhone 6 abonnement kunt afsluiten. U kunt nu gebruik maken van onze gratis Telecomvergelijker, waarmee u de mogelijkheid heeft om een iPhone 6 te vinden die niet al te duur is en bij uw voorkeuren past. Als u een vergelijking aangaat, toont de vergelijker meteen de goedkoopste iPhone 6 abonnementen.

iPhone 6 abonnement vergelijken

Geef uw voorkeuren aan en maak een vergelijking. U krijgt direct alle aanbieders te zien waar u een iPhone 6 abonnement kunt afsluiten.iPhone 6

iPhone-6De nieuwe iPhone 6 wordt geleverd met een 4,7-inch scherm met een 1334 x 750 resolutie pixel display met led-achtergrondverlichting en IPS LCD en een onbreekbare glazen bescherming.
Zoals verwacht heeft de iPhone 6 afgeronde hoeken.
Apple zegt dat de iPhone heeft een glazen pui heeft die langs de kant om naadloos te ontmoeten met de geanodiseerde aluminium achterkant, met een roestvrij stalen Apple logo.

Natuurlijk heeft Apple altijd de nadruk gelegd op het idee dat je moet in staat zijn om een smartphone met een hand te gebruiken, zodat het bedrijf een nieuw gebaar riep Bereikbaarheid voor het grotere scherm heeft ingevoerd.
De iPhone 6 loopt met behulp van iOS 8 met de nieuwste Apple A8-chipset en dual-core 1,4 GHz CPU Cyclone plus PowerVR GX66650 GPU.

De camera van de iPhone 6 beschikt over 8 megapixels met fasedetectie autofocus en dubbele LED-flitser. Het heeft ook een video-capaciteit van 1080p @ 60fps. De secundaire camera maakt krachtige foto’s van 1.2 megapixels met gezichtsherkenningsfuncties. De iPhone 6 camera heeft een bijgewerkt 8MP iSight-sensor die wordt gebruikt met grotere pixels en een 2,2 diafragma om mooiere beelden vastlegt, mede geholpen door de software verbeteringen.

De iPhone 6 wordt verkocht in de markt op 16 GB, 64 GB en 128 GB intern geheugen, allemaal met 1 GB RAM.
De prijs voor een losse iPhone 6 bedraagt voor een 16 GB in Nederland € 699,-, voor een 64GB kost deze € 799,- en de 128GB kost € 899,-
De nieuwe iPhone 6 modellen zijn dunner dan zijn voorganger de iPhone 5s. De iPhone 6 is nu slechts 6,9 mm dik.

De processor in de iPhone 6 is, zoals verwacht, de zogenaamde A8 processor. Het is 64-bits als de A7-processor in de iPhone 5S, maar is 13 procent kleiner en levert tot 25 procent snellere processor en tot 50 procent snellere GPU. Dat betekent eigenlijk dat de iPhone 6 tot 50 keer sneller is dan de originele iPhone. Indrukwekkend!

De iPhone 6 heeft ook een nieuwe sensor: de barometer, die de relatieve druk meet.

Al met al is het een schitterend toestel van Apple. Echt eentje die iedereen graag zou willen hebben. Vergelijk hier de specificaties van de iPhone 6 met andere iPhones en beslis het zelf.