Categorieën
Blog

Een iPhone 6 Plus met Robin Mobile

Een iPhone 6 Plus met Robin Mobile

Ben jij helemaal gek van het merk Apple? Dan overweeg je mogelijk ook om de nieuwe iPhone 6 Plus aan te schaffen. Het vinden van een iPhone 6 Plus is geen probleem, want in veel verschillende elektronicawinkels en op het internet kun je het toestel aanschaffen. Het probleem zit hem vaak in het vinden van een bijbehorend abonnement. Wil je weinig tot geen geld betalen voor de iPhone 6 Plus? Dan moet je een abonnement nemen waarbij je maandelijks een hoog bedrag kwijt bent. Wil je maandelijks minder hoge kosten? Dan is een sim only-abonnement mogelijk iets voor jou. In dat geval kun je eens de mogelijkheden bekijken die Robin Mobile te bieden heeft. Bij deze aanbieder is het ook mogelijk om een sim only-abonnement  af te sluiten voor een iPhone 6 Plus.

Waarom Robin Mobile?

Er zijn in Nederland tegenwoordig tal van sim only-aanbieders. De kans is dan ook aanwezig dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Om jou een handje te helpen, leggen wij hier alvast de voordelen van Robin Mobile uit. Bij deze telecomaanbieder heb je onbeperkt MB’s en kun je onbeperkt sms’en en bellen. Dit geldt niet alleen binnen Nederland, maar ook in andere landen binnen Europa. Het grote voordeel van deze onbeperkte mogelijkheden is dat je nooit meer buiten je bundel kunt gaan. Hierdoor hoef jij dus niet bang te zijn dat je aan het einde van de maand alsnog een forse rekening krijgt omdat je buiten je bundel bent gegaan.

Abonnement van een maand

Heb jij ook een hekel aan abonnementen waar je direct voor twee jaar aan vastzit? Dan is Robin Mobile al helemaal een geschikte aanbieder voor jou. Bij deze provider sluit je namelijk een abonnement voor een maand af. Dit abonnement wordt iedere maand verlengd wanneer je het niet zelf opzegt. Ben je Robin Mobile zat en wil je elders een ander abonnement afsluiten? Dan kun je dus iedere maand gewoon je abonnement bij Robin Mobile opzeggen. Hierdoor zit je dus niet direct voor een lange tijd vast aan een abonnement en kun je makkelijk overstappen wanneer je persoonlijke situatie daar om vraagt.

Overstap regelen

Heb jij nu nog een ouder model van de iPhone, maar wil je binnenkort toch echt de iPhone 6 Plus aanschaffen? Dan kun je vanaf drie maanden tot het aflopen van je huidige abonnement alvast je overstap naar Robin Mobile regelen. Indien je dit allemaal van tevoren regelt, betaal je geen aansluitkosten. Bijkomend voordeel is dat je ook gewoon je huidige nummer kunt behouden, waardoor je niet iedereen weer op de hoogte hoeft te brengen van je nieuwe nummer. Dat is wel net zo makkelijk toch? Indien je alvast je overstap naar Robin Mobile regelt, wordt het opzeggen van je huidige abonnement door Robin Mobile afgehandeld. Hierdoor wordt het overstappen wel heel erg makkelijk.

Goede waardering

Ben jij niet bekend met Robin Mobile? Dan ga je waarschijnlijk eerst op het internet op onderzoek uit. Uit de reviews over deze aanbieder blijkt dat mensen louter positief zijn. Ook de Consumentenbond heeft onderzoek gedaan naar Robin Mobile. Uit de abonnementenvergelijker van deze instantie is zelfs naar voren gekomen dat Robin Mobile de beste is in de categorie ‘maandelijks opzegbaar abonnement voor onbeperkt bellen, sms en internet MB’s’. Gezien de vele positieve reacties op NederlandReview.nl  is een overstap naar Robin Mobile dus zeker wel de moeite waard.