Categorie├źn
Blog

Laptops

Een goede Refurbished laptop kun je aanschaffen op diverse sites. Kies hierbij altijd voor een website met goede beoordelingen en recensies, zoals hardwareprins.nl . Wanneer jij op zoek bent naar een nieuwe laptop voor school of werk, dan heb je de keus uit veel verschillende modellen. Echter kun je kiezen voor een model dat helemaal nieuw is, maar ook kun je een refurbished laptop aanschaffen. Het voordeel van de refurbished laptops is dat ze een stuk goedkoper zien aangezien ze niet 100% nieuw zijn. Echter zijn ze in dezelfde staat. Een refuribshed laptop is een laptop die heel kort is gebruikt, of is retour gezonden, en deze is vervolgens opgeknapt om hem helemaal weer in de nieuw staat te krijgen. Refurbished laptops zijn beschikbaar voor zowel de particuliere als voor de zakelijke markt. Alle laptops worden altijd uitgebreid gecontroleerd en getest. Als het nodig is zullen er onderdelen vervangen worden. Voordat een refurbished laptop wordt verkocht wordt er altijd een goed onderzoek gedaan.

Voordelen

Een refurbished laptop is dus een proces waarbij een laptop wordt gecontroleerd, gerepareerd en gereinigd en vervolgens weer wordt verkocht als een refurbished model. Dit heeft veel verschillende voordelen. Naast dat de prijs van een refurbished model een stuk lager ligt dan een nieuw model is jouw laptop ook een stuk duurzamer. Dit omdat de laptop dus wordt hergebruikt en hierdoor de levensduur van de laptop verlengd kan worden. Hierdoor is het mogelijk om te besparen op de grondstoffen die normaal nodig zijn om een nieuwe laptop te maken. Een ander voordeel is de kwaliteit. Doordat de laptops helemaal nagekeken zijn, en waar nodig gerepareerd, weet je dat de laptops altijd in een top staat zijn. Ook biedt een refurbished voordeel een zekerheid. Op het moment dat je besluit goedkoper een laptop te willen aanschaffen op bijvoorbeeld marktplaats weet je niet wat de staat van de laptop is. Wanneer je een model aanschaft dat al eerder gebruikt is, maar door een betrouwbare refurbisher wordt verkocht, dan weet je dat de kwaliteit goed is en dat je er nog een lange tijd vooruit mee kan. Ook zijn oudere modellen vaak beschikbaar als refurbished laptops en hierdoor een stuk goedkoper dan een nieuwer model.

Verschillen in kwaliteit

Een zeer groot aanbod van refurbished laptops vindt je op Hardwareprins.nl Op hardwareprins.nl kun je kiezen uit verschillende modellen in diverse maten en diverse merken. Ook hebben alle laptops altijd een beoordeling zodat jij een beter idee hebt welke laptop het beste bij jou past. De laptops met 5 sterren hebben een staat van zo goed als nieuw. Bij deze staat zijn er geen tot zeer minimale gebruiksporen en ook is dit model niet of nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Hierna komt de status van zeer goed met 4 sterren. Bij deze status heb je zeer lichte tot lichte gebruikssporen. Dit model is daarnaast onopvallend van nieuw te onderscheiden. Belangrijk is het om altijd te latten op de gradatie van refurbished, en wat de levertermijnen zijn.