Categorieën
Blog

Het pérfecte cadeau voor een smartphone fan!

Ken jij iemand die helemaal bezeten is van smartphones? Heeft diegene altijd de nieuwste telefoon tot zijn of haar beschikking en volgt hij of zij het nieuws op telecomgebied tot in de puntjes? Dan mag je diegene gerust een echte smartphone fan of smartphonefanaat noemen. Is deze persoon jarig of heeft hij of zij iets anders te vieren? Dan vind je in deze blog de perfecte cadeautips!

Screenprotector

Mensen die hun telefoon relatief vaak gebruiken -en dus ook de smartphonefanaten- hebben een grotere kans op telefoonschade dan mensen dit niet doen. Het meest kwetsbare onderdeel van de smartphone is het scherm. Om deze goed te beschermen kan je ervoor kiezen een screenprotector aan te schaffen. Dit is een folie dat je over het scherm van je telefoon plakt en je bescherming biedt tegen onder andere krassen. Het is een ideaal en bovendien niet al te duur verjaardagscadeau voor perfecte bescherming van de telefoon. Screenprotectors worden vaak per twee stuks verkocht, dit betekent dat je altijd nog een reserve screenprotector hebt mocht je bijvoorbeeld het folie niet goed erop geplakt hebben. Screenprotectors verschillen in formaten, dus let bij aankoop hiervan goed op of je het juiste folie voor het juiste telefoonmerk koopt. Mocht uw telefoon overhaast toch kapot vallen? U kunt u iphone repareren bij iPhone reparatie centrum Zwolle.

Telefoonhoesje 

Een ander leuk verjaardagscadeau -voor als je wat meer budget hebt- zijn telefoonhoesjes. Aangezien hoesjes in verschillende kleuren en designs beschikbaar zijn, is het goed om het hoesje zo goed mogelijk af te stemmen op de smaak en stijl van de gebruiker. Als iemand zijn telefoon vaak laat vallen is een bookcase telefoonhoesje geschikt. Deze beschermt met zijn flap zowel de buiten- als de binnenkant van de telefoon. Nadeel is dat je de flap moet omvouwen voordat je je telefoon kunt gebruiken en deze niet heel gemakkelijk in je broekzak past. Ook kan je kiezen voor een cover: dit is een hoesje die je op de achterkant van je telefoon klikt met openstaande randen zodat je scherm ook beschermd is. Voordeel van dit hoesje is dat de telefoon gemakkelijker in je broekzak past en je je telefoon snel kunt gebruiken. Nadeel is echter dat je telefoonscherm minder goed beschermd is dan bij de bookcase.

Telefoonhouder voor in de auto

Zit de jarige graag met zijn telefoon in de auto om bijvoorbeeld handsfree te bellen of muziek af te spelen? Dan is een telefoonhouder een leuk idee als cadeau. Door de houder blijft de telefoon in de auto op zijn plek waardoor de gebruiker veilig kan rijden en zijn aandacht op de weg kan houden doordat hij de telefoon niet hoeft vast te pakken. De meeste telefoonhouders zijn universeel. Dit betekent dat ook bij andere telefoons de telefoonhouder alsnog gebruikt kan worden.

Ben jij benieuwd naar de collecties van de bovenstaande cadeautips? Kijk dan eens in het uitgebreide assortiment van Hoesjescases op www.hoesjescases.nl. Alle producten en accessoires worden gratis naar je verzonden.